Kinderfeesten

Sportcentrum Berghem biedt de mogelijkheid om de leukste activiteiten te ondernemen voor alle kinderfeesten! Combineer een van deze activiteiten ook met een lekkere maaltijd voor de kids! Na afloop van de activiteit bieden wij per kind een frietje, 1 snack en 2x drinken aan. Zo kunnen de kinderen met een volle buik en een voldaan gevoel weer naar huis!

Met hoverboard zijn we gestopt omdat er een paar kleine ongelukken gebeurd zijn. Daarvoor in de plaats hebben we lasergame of biljartvoetbal toegevoegd aan activiteiten.

 

 

Bubbelbal

image6

Een lekker sportief kinderfeestje viert u met Bubbelbal. Met deze activiteit krijgen de kinderen een bubbel om zich heen. Hiermee kunnen de kinderen elkaar zonder gevaar omver stoten tijdens het voetballen. De bubbel werkt niet alleen als stootkussen, maar ook als valbreker. Zo komen de kinderen altijd zacht terecht! Bubbelbal bezorgt de kids een middagje hilariteit en sportiviteit!

 

 

 

Dart-voetbal

dartvoetbal-bubbelbal-combi

De naam doet het al vermoeden: Dart-Voetbal speel je door middel van een voetbal tegen een enorm dartbord aan te schieten. Kinderen die niet zo goed zijn met hun voeten kunnen het uiteraard ook proberen door de bal te gooien met hun handen. Met een tennisbal tegen het enorme dartbord aangooien behoort ook tot de mogelijke opties. De kinderen kunnen verschillende spelvormen spelen.

 

 

Spelvormen

  • 501 naar 0
  • 301 naar 0
  • High Score (schiet drie/vijf keer en kijk wie de meeste punten scoort)

 

Archery Attack

archery-attack-02

De kinderen gaan met Archery Attack in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack kunt u zien als een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. De kids schieten in de vorm van trefbal op elkaar met een handboog en zachte rubberen pijlen. De deelnemers kunnen tijdens het spel schuilen achter opblaasbare elementen. Voordat het spel begint krijgen de kinderen voor hun veiligheid een masker op en uitleg over het boogschieten en de verschillende varianten van het spel. Archery Attack is heel veilig omdat de pijlen een zachte rubberen punt hebben.

 

 

Soccersquash

de_beeldredacteur_mtw_13_juni_2014_0293-jpg

Sportcentrum Berghem biedt de unieke mogelijkheid voor de kinderen om Soccersquash te spelen. Soccersquash wordt gespeeld op onze squashbanen. In tweetallen trappen zij de bal via de muur over naar elkaar. Daarbij gelden dezelfde regels als bij het squashen. De bal mag één keer op de grond stuiteren voordat deze weer tegen de muur aan wordt geschopt. Soccersquash wordt bij kinderen als erg leuk ervaren en is een simpele en makkelijke kennismaking met het squashen!

 

Voetbal

zaalvoetbal-1024x508

In ons sportcentrum kunnen er natuurlijk ook goaltjes opgezet worden om een lekker balletje te trappen. Dit oude, maar nog steeds erg populaire spel doet het nog steeds goed onder kinderen! Bij ons zijn er hesjes verkrijgbaar om een duidelijke teamverdeling mogelijk te maken.

 

 

 

Zou u graag een van deze activiteiten willen ondernemen met het kinderfeestje van uw kind of een combinatie? Neem dan contact met ons op over de prijs en de mogelijkheden.

 

Telefoonnummer: 0412-403234

email: info@sportcentrumberghem.nl

Bookmark and Share